top of page

LIFEFORCE 
ENERGY TRANSMISSION

Wat doet L.E.T?

L.E.T. is een unieke rechtstreekse overdracht van levensenergie dat een diepgaand ontwakingsproces in jou activeert, ook wel kundalini ontwaking genoemd. 

Het sleutelwoord van dit proces is overgave. Overgave aan de intelligente energie die je brengt wat je op dat moment nodig hebt.

Wat dit doet, of wat het voor jou kan betekenen, is afhankelijk waar je staat in het leven. De activatie van jouw Kundalini/levenskracht, betekent de activatie van je zelfvertrouwen, je creativiteit. De kracht om jouw unieke zijn tot expressie brengen en jouw passie om te creëeren weer aan te wakkeren. 

Wat maakt onze sessies uniek?

Wij faciliteren L.E.T. in een hoog en bewust energieveld neergezet door een Stargate. Voordat we met de transmissie beginnen creëren we gezamenlijk een sterk en liefdevol energieveld wat je helpt nog dieper te gaan en meer te ontspannen in de overgave. Hierdoor is het makkelijker om oude patronen en blokkades los te laten. Hiermee brengen we twee werelden samen die elkaar prachtig aanvullen en jouw ontwaking versnellen! Dit maakt het wereldwijd een unieke combinatie! 

Mentaal - Fysiek - Emotioneel

Wanneer de energie door je heen gaat stromen als een frisse rivier, ruimt het vast zittende spanning, blokkades en emoties op die je nu tegenhouden om in volledige overgave en kracht te leven. Bij een herhaaldelijke blootstelling vindt een herbedrading in de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats.

Het geeft je niet alleen mentaal en emotioneel energie. Het verbind deze ontastbare kracht met je lichaam. Je voelt je weer verbonden met je lichaam, jouw voertuig om deze wereld mee te betreden! Inclusief een diepere connectie met je hart. Doordat je je hart voelt, je passie voelt, is het gemakkelijker om vanuit die connectie keuzes te maken. Een nieuw avontuur aan te gaan. Te kiezen voor wat je écht wilt, wat van nature goed voelt. Om te geven, te creëren en in het proces jouw unieke, vrije, zinvolle leven te leiden.

Veiligheid

Levensenergie is intelligente energie en wereldwijd hebben er meer dan duizenden mensen een sessie ondergaan zonder negatieve gevolgen. Kundalini ontwaking wordt soms geassocieerd met negatieve verhalen.

Er zijn namelijk ook andere manieren om je Kundalini te ontwaken die door geforceerde techniek niet altijd veilig zijn. In een L.E.T. sessie wordt er gewerkt met bewuste intelligente energie waardoor je nooit meer krijgt dan je aan kan. 

Symptomen

Er kan een breed scala van verschijnselen optreden, van spontane bewegingen tot emotionele ontladingen, beelden of gevoelens van geluk. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Voor elk individu is de ervaring uniek, elke keer weer. De energie zal doorwerken op alle vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel, seksueel en spiritueel!

Kenmerkende verschijnselen die bij deelnemers tijdens een activatie en daarna worden gezien: 

 • Emotionele bevrijding, het loslaten van onderdrukte emoties zoals woede, frustratie en verdriet.  

 • Mentale helderheid, een verruiming van je bewustwording: het verkrijgen van inzicht en perspectief.

 • Meer vertrouwen, veerkracht en authenticiteit hebben.

 • Meer verbonden zijn met je intuïtie.

 • Herinnering en meer afstemming met je ware zelf en doel.

 • Verbeterde creativiteit en productiviteit.

 • Het ervaren van een staat van non-dualiteit.

 • Het ervaren van rust, vreugde en een complete staat van extase.

 • Spontane en intense gevoelens van liefde en eenheid. 

 • Een vloedgolf van energie die weer door je lichaam gaat stromen.

 • Sterke energiestromingen of sterke elektriciteit die door het lichaam circuleert.

 • Een gevoel van hitte of kou in het lichaam.

 • Plotselinge uitbarsting van energie in het lichaam van een paar seconden tot een paar minuten.

 • Het ervaren van kleuren of beelden.

 • Het activeren/omarmen van je seksuele energie.

 • Specifieke spontane bewegingen, dansen/mudra's.

 • Willekeurige bewegingen, trillen of trekken van spieren.

 • Een constantere staat van rust en ontspanning door de energetische verandering in je zenuwstelsel.

Wat maakt L.E.T. uniek in vergelijking met KAP/LEAP/ Kundalini/Inner Dance?

De essentie van wat deze levensenergie transmissie is heeft in de loop der tijd verschillende namen gekregen, maar de herkomst is hetzelfde. Pi Villaraza die het Inner dance noemt is de her-ontdekker van deze transmissie in onze huidige tijd. Een van zijn studenten Venant Wong heeft het Kundalini Activation Proces (KAP) genoemd. En heeft voor veel bekendheid gezorgd in Europa en de V.S. Robin Erkel heeft het LEAP genoemd.

 

Elke facilitator brengt zijn unieke essentie en ervaring mee in een transmissie. En zijn allemaal een doorgeefluik van deze pure levensenergie. Zoals in het begin beschreven combineren wij L.E.T. met het bewuste en hoge energieveld van de Stargate.  

Venant zei het volgende over Pi Villaraza en deze unieke manier van energie overdracht:

 

“Ik besefte dat de actie bij transmissie Meesters plaatsvond. Je kan zelf oefenen en verschillende technieken beoefenen, maar dat duurt lang. Je krijgt wel wat resultaat, maar het is in de nabijheid zijn van deze meesters en het ontvangen van hun energie wat je naar een heel nieuw en hoger niveau van bewustzijn tilt.” 

 

Kundalini Activatie Ibiza door Venant Wong

Kundalini Activatie Ibiza door Venant Wong

Video afspelen

De Kundalini energie heeft mij de eerste sessie laten ervaren hoe duidelijk je NIET je lichaam en geest bent. Dit was voorheen een concept; intellectueel te begrijpen. Maar het zien en voelen verandert je gehele blik op de wereld: wat een vrijheid, mogelijkheid en liefde die ik dan voel!! 

Emiel, L.E.T. Facilitator

bottom of page