top of page

The Stargate Experience

Tijdens onze sessies werken we met een Stargate. 

De Stargate is een interdimensionele opening, een geometrische structuur die een krachtige bewuste energie uitstraalt, een energie die je in een diepe meditatieve staat kan brengen. De Stargate helpt je, zonder dat je iets hoeft te doen, oude belastingen en patronen los te laten.

De structuur van de Stargate is uniek omdat het een bewustzijn heeft. Dit bewustzijn reageert op individuen en groepen. En maakt multi-dimensionale ervaringen mogelijk voor degenen die ermee mediteren. 

 

De Stargate werkt tevens op een kwantumniveau. Hierdoor kan je weer verbinding maken met wie je werkelijk bent.

uTOv2VDQya3I2Lv1fMUA_Stargate_Waves_Youthing3_2880x1200.jpeg
Screen Shot 2020-06-19 at 6.28.51 PM.png

Een krachtig energieveld

De Stargate creëert een hoog vibrerend energieveld waardoor je hogere dimensies kan ervaren.  Het kan je in staat stellen om andere wezens te voelen, en in sommige gevallen te zien, zoals je gidsen, de opgestegen Meesters, en verschillende Sterrenfamilies. 

Als we worden aangeraakt door de energie van deze wezens, begint onze vibratie te resoneren met die van hen. Hierdoor wordt zonder dat je er iets voor hoeft te doen je vibratie verhoogd.

De Stargate is een prachtig middel dat een snelle groei van het menselijk bewustzijn kan ondersteunen. Het mooie is dat er niets te doen is, je hoeft enkel te ontspannen in het krachtige en hoge energieveld.

bottom of page