top of page

Emiel

Sinds mijn 18de ben ik bezig met het ontdekken van alles wat met alternatieve geneeswijze of spiritualiteit te maken heeft. In de afgelopen 20 jaar zijn er dan ook vele behandelingen, workshops en cursussen geweest die mijn aandacht trokken waaronder;

 

  • The Stargate Experience facilitator (Prageet Harris en Jullian Conard)

  • Regenesis jaaropleiding therapeut

  • Pilar of Light in Service (Basecamp/Ascent/Summit van Asil Toksal)

Emiel1.heic

My Story

Dit alles met als doel om te ontdekken wat waarheid is en wat mogelijk is op het gebied van alternatieve geneeswijze.

En vooral om te ontdekken wat de meest effectieve manier is om je te ontdoen van fysieke en emotionele blokkades.

 

Wat veel mensen zich vandaag de dag nog niet realiseren is dat alles bestaat uit energie. Zo ook ons lichaam dat bestaat uit een fysiek en energetische deel.

Dit energetische lichaam bestaat uit meerdere aura lagen en chakra’s.

 

Verstoringen en blokkades in dit lichaam uiten zich uiteindelijk in ons fysieke lichaam. Het is dan ook van fundamenteel belang voor je gezondheid dat deze blokkades aan worden gepakt.

Tijdens mijn werk als Regenesis therapeut ontdekte ik al snel hoe eenvoudig je met energie kan werken en wat een simpele aanrakingen en het gericht sturen van energie voor iemand kan doen. Mijn eigen ervaring met LEAP/KAP waren intens en ik zag nog duidelijker hoeveel directe energie overdracht kan betekenen voor mensen.

Eenvoud is de weg. Hoe minder protocollen en rituelen er zijn hoe effectiever de behandeling. Hoe minder het menselijk brein en ego er tussen zit hoe makkelijker de energie stroomt en de behandelaar enkel een doorgeefluik is.

Ben je benieuw naar mijn eerste ervaring met deze energie, klik dan hier.

eline.heic

Eline

De afgelopen vier jaar heb ik in mijn eigen praktijk als life coach en holistisch diëtiste honderden vrouwen begeleid in het helen van hun relatie met voeding, hun lichaam en zichzelf.

 

Mijn aanpak is gefocust op verandering vanuit de kern, zelf liefde, verbinding maken met je innerlijke wijsheid en actie vanuit inzicht. Mede door mijn heldere intuïtie en hoog sensitiviteit, is mijn coaching helend, persoonlijk en effectief.

My Story

Als kind kon ik met mijn handen hoofdpijn laten verdwijnen en spanning weg laten stromen. Toentertijd voelde dit logisch en dacht ik er niet bij na. Een gevoel van magie, vrijheid, perspectief en eenheid heb ik vanaf jongs af aan onbewust gehad. 

Het starte voor mij heel wetenschappelijk door de klinische psychologie te leren over geluk & een zinvol leven leiden aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit werd begeleid door meditatie- en yogalessen om fysiek het verschil te ervaren met het trainen van je brein. Vanaf daar is het snel gegaan.

De afgelopen 5 jaar zijn ingevuld met verschillende retraites over non-dualiteit en zelfrealisatie, de kwantumfysica achter het geheel en de activatie van mijn Kundalini energie.

Vervolgens het constante proces van integratie, contemplatie en oefening met de fysieke realiteit van het dagelijkse leven. 

Hierdoor heb ik een hoop onzekerheden, trauma’s en emoties kunnen loslaten en ben ik in mijn eigen kracht gaan staan. Ik ben van weten naar ervaren gegaan rondom thema’s zoals geluk en zelfliefde. Ik heb mijn vrouwelijkheid omarmd en voel de kracht van eindeloze mogelijkheden nu ik in verbinding sta met wie ik werklijk ben.


Daarnaast zag ik bij mijn eigen cliënten hoe alles met elkaar verbonden is. En hoewel ik de positieve impact van een dialoog met elkaar ken, is er een punt waarop je lichaam en psyche aandacht nodig heeft. Dit is waar energetisch werk om de hoek komt kijken.

Om dieper te duiken, meer los te laten en vooral om van wéten, naar het vóélen te gaan. 

Mijn passie is om jou te begeleiden in het proces naar meer vrijheid en verbinding.

bottom of page