top of page

vr 23 sep

|

Weesp

Lifeforce Activatie/Stargate meditatie in Weesp

Tijdens deze avond wordt jouw levensenergie geactiveerd door directe energieoverdracht samen met een Stargate meditatie. Kosten; 50 euro

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lifeforce Activatie/Stargate meditatie in Weesp
Lifeforce Activatie/Stargate meditatie in Weesp

Tijd & Locatie

23 sep 2022, 19:30 – 21:30

Weesp, Achtergracht 16, 1381 BN Weesp, Nederland

Over het event:

Lifeforce Activation Transmission

Wil jij jouw (levens)energie laten ontwaken?  Blokkades oplossen in balans komen? Je verbinden met je lichaam? Op een veilige manier, in een krachtig en liefdevol energieveld neergezet door een Stargate?

Dan nodigen wij je uit voor een Lifeforce Activation sessie op vrijdag 23 september in Weesp bij Yoga Today.

Tijdens een sessie wordt door middel van directe overdracht je eigen levensenergie (ook wel Kundalini genoemd) geactiveerd op een natuurlijke wijze. Het is een krachtige, helende en bewegende meditatie, waardoor een diep interne proces begint en energetische blokkades – fysiek, mentaal en emotioneel –  worden opgelost en je weer in balans komt.

Je lichaam en psyche is een intelligent systeem dat weet nodig is. Het enige wat je hoeft te doen is het toestaan en zoals ze het in het engels zo mooi zeggen, Surrender to the flow.

Stargate

In de ruimte zal een Stargate staan die we gezamenlijk zullen activeren.

De Stargate is een interdimensionale deuropening - een geometrische structuur die een krachtig bewust energieveld uitstraalt, een energie die je binnen enkele ogenblikken naar een diepe meditatieve staat kan brengen.

Dit hoog vibrerende energieveld maakt het mogelijk gidsen en de wezens uit de hogere dimensies te voelen wanneer we die uitnodigen. Waardoor onze vibratie begint te resoneren met die van hen.

Tijd: 19.30-21.30. 

Minimum bijdrage: 50 euro

Achtergracht 16, Pranazaal YogaToday

 

Deel dit evenement

bottom of page