top of page

zo 30 okt

|

Heiloo

Lifeforce Activatie/Stargate meditatie in Heiloo bij Chiron

Tijdens deze middag wordt jouw levensenergie geactiveerd door directe energieoverdracht samen met een Stargate meditatie. Kosten: 50 euro

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lifeforce Activatie/Stargate meditatie in Heiloo bij Chiron
Lifeforce Activatie/Stargate meditatie in Heiloo bij Chiron

Tijd & Locatie

30 okt 2022, 13:00 – 15:00

Heiloo, De Hoefsmid 3, 1851 PZ Heiloo, Nederland

Over het event:

Lifeforce Activation Transmission

Wil jij jouw (levens)energie weer laten ontwaken?  Blokkades oplossen en weer in balans komen? Je weer verbinden met je lichaam? Op een veilige manier, in een krachtig en liefdevol energieveld neergezet door een Stargate?

Dan nodigen wij je uit voor een Lifeforce Activation sessie op zondag 30 oktober in centrum Chiron in Heiloo.

Tijdens een sessie wordt door middel van directe overdracht je eigen levensenergie (ook wel Kundalini genoemd) geactiveerd op een natuurlijke wijze. Het is een krachtige, helende en bewegende meditatie, waardoor een diep interne proces begint en energetische blokkades – fysiek, mentaal en emotioneel –  worden opgelost en je weer in balans komt.

Je lichaam en psyche is een intelligent systeem dat weet nodig is. Het enige wat je hoeft te doen is het toestaan en zoals ze het in het engels zo mooi zeggen, Surrender to the flow.

Stargate

In de ruimte zal een Stargate staan die we gezamenlijk zullen activeren.

De Stargate is een interdimensionale deuropening - een geometrische structuur die een krachtig bewust energieveld uitstraalt, een energie die je binnen enkele ogenblikken naar een diepe meditatieve staat kan brengen.

Dit hoog vibrerende energieveld maakt het mogelijk gidsen en de wezens uit de hogere dimensies te voelen wanneer we die uitnodigen. Waardoor onze vibratie begint te resoneren met die van hen.

Tijd: 13.00-15.00.

Minimum bijdrage: 50 euro

Tickets

  • Sessie 30 okt

    € 50,00
    Btw: BTW inbegrepen+€ 1,25 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page