top of page

Bedankt voor je vertouwen!

Lieve jij,

Bij deze willen we je graag bedanken voor je vertrouwen en overgave. Hieronder vind je nog een aantal suggesties om het maximale uit de sessie te halen. Weet dat de energie nog een aantal weken doorwerkt en dat dit slechts het begin is van de verandering.

                                                                Met liefde,

                                                                                         Eline & Emiel

Image by Brooke Lark

01

Drink voldoende, eet gezond!

Eet zo veel mogelijk vers, rauw en energierijk voedsel (fruit en groente). Vermijdt de komende week alcohol, drugs, vlees en ander bewerkt eten. Dit zal de doorstroom van energie vertragen. Drink veel water om de losgekomen afvalstoffen af te voeren.

02

Emoties

De komende dagen kunnen er verschillende emoties omhoog komen. Dit hoort bij het loslaten. Probeer van een afstand de emotie te bekijken, zonder oordeel en met compassie voor jezelf.

Het mag er zijn en gaat voorbij. 

Image by Markus Spiske
Image by Nick Fewings

03

Liefdevol zijn 

Wees lief voor jezelf, luister naar je lichaam, stel je grenzen. Voel of je wil afspreken met anderen of alleen wil zijn. Of je wil sporten of gewoon een rustige wandeling wilt maken. Zoek zoveel mogelijk de natuur op, dat helpt je aarden en integreren. Rust voldoende uit.

04

Surrender, Relax, Repeat

Veranderen doen we bijna nooit in één keer, dat is een proces. Onze hersenen moeten letterlijk nieuwe verbindingen maken om ingesleten hersenpatronen te doorbreken. We raden je aan om na 2 á 3 weken een volgende sessie te

doen.  Klik hier voor de agenda.

Image by Brett Jordan
Oude betaaltelefoons

05

Dringende vragen

Mocht er iets gebeuren waar je geen raad mee weet of je hebt een dringende vraag, neem dan gerust contact met ons op. 

 

 Tel: +31 6 19 60 28 53

Deel je ervaring met ons en help ons groeien!
Hoe tevreden ben je over de sessie?Zeer ontevredenEen beetje ontevredenBest tevredenTevredenErg tevredenHoe tevreden ben je over de sessie?

Bedankt voor het delen!

bottom of page